Home PageКакво е 3d гоблен???

Какво е 3D гоблен???

Това е едно ново, модерно и изключително забавно  хоби, което е подходящо както за възрастни, така и за деца. Страхотен подарък за вас или близките Ви.

Как се лепи?

Вижте видеото:

Накратко:

Апликация с изображение, което е разграфено на малки квадратчета, върху които има символи. Покрита е със силно лепкава прозрачна смола

diy-3d-5d-diamond-painting-top-grade-cross-stitch-kits-green-world-in-crystal-ball-picture

 

 

Кръгли или квадратни камъчета с много фин и нежен блясък и с размери, колкото едно квадратче от апликацията. (кръгли с диаметър 2,5 мм. или квадратни с размер 2,5 х 2,5 мм.)

gserhyshyxbf

 

 

Всеки символ отговаря на определен цвят камъче

jtfeqv

 

 

Лепите всяко камъче, просто като го захващате с пинсета или специален апликатор и го поставяте на съответното му място. Така то се захваща и залепва перфектно за апликацията. Няма абсолютно никаква опасност камъчетата да започнат да се отлепват, тъй като смолата е с много високо качество и единственият начин да го отлепите е принудително – с пинсета.

u8ghnf

 

 

Разликатата между кръглите и квадратните камъчета е минимална.

gehcd

liunp

gedf

 

rtgfg

 

Получават се страхотни картини, които се превръщат в истинско бижу за вашият дом, а гордостта, че вие сте ги изработили сами, ще ги направи още по скъпи са вас.

Какво е 5D гоблен?

Представлява апликация с висококачествен принт-фон, а камъчетата не се облепват изцяло, както при 3D гоблените, а се лепят на определени места от изображението.

20160724_110456

Има два вида камъчета.

Едните са кръгли с много нежен блясък (както при 3D гоблените), а другите са със силен и в същото време очарователен блясък.

gserhyshyushuxbf

5D гобленът е като истинска жива картина

ut8wwxyxrtxxxagofbxv

 

 

X
Real Time Analytics